Een foto van Daniël Franke

Hi, ik ben Daniël

Ik ben student aan de Erasmus universiteit in Rotterdam en een jonge ondernemer. Ik ben gedreven om samen met jou te werken aan een gebruiksvriendelijke website die niet alleen voldoet aan jouw wensen maar ook precies inspeelt op de wensen van jouw klanten.

Ik denk graag vanaf het begin met je mee over je website: van ontwerp en inrichting tot uiteindelijke realisatie en onderhoud. En wil je klein beginnen maar later kunnen groeien: geen probleem!

Man zit aan zijn bureau te werken achter zijn laptop

Creatief

Websites maken die nieuw en verfrissend zijn - dat is mijn specialiteit. Van de eerste schets op de tekentafel tot het uiteindelijke resultaat wil ik me onderscheiden met creativiteit.

Een persoon zit in een boekenkast te zoeken

Meedenkend

Het maken van een website vergt vooraf een hoop "voorwerk". Zo moeten er keuzes worden gemaakt over compositie en inhoud. Ik denk graag met je mee voor het optimale resultaat

Drie personen zitten op een tandem te fietsen

Ambitieus

Wat ik doe, wil ik goed doen. Vijf sterren - daar ga ik bij het ontwerp en de ontwikkeling van jouw website voor. Kan het beter? Laat het met weten! Ben je tevreden? Vertel het je collega's en vrienden!